Bine ati venit la Scoala Discovery

http://scoala.discovery.ro/
    Proiectul Scoala Discovery pune la dispozitie o linie de programe TV cu continut educativ, precum si o serie de materiale on-line menite sa sprijine profesorii in procesul didactic.

    Acest proiect a fost dezvoltat cu sprijinul Ministerului Educatiei si este disponibil pentru toti profesorii si elevii din Romania. Folosirea acestor resurse la orele de curs este optionala si reprezinta decizia fiecarui profesor.

    Ca parinti sau elevi puteti beneficia de resursele Scolii Discovery si independent de programa scolara. Consultati pagina Emisiuni pentru a vedea programul emisiunilor pe postul TV Discovery Channel. Emisiunile educative nu pot fi vizionate pe site si nici nu pot fi descarcate.
   
    Daca sunteti interesat de materialele suport de curs, va puteti face cont folosind formularul de aici. Crearea unui cont va permite accesul la materialele destinate cadrelor didactice, aferente fiecarei emisiuni: Ghidul profesorului, Indexul video si Testele de evaluare.

    Inainte de a solicita un cont, puteti vizualiza un model de materiale suport de curs. Fiecare emisiune este insotita de astfel de materiale. Impreuna cu programele difuzate pe canalul de televiziune Discovery, ele reprezinta un instrument alternativ modern, care contribuie la cresterea interesului elevilor pentru stiinte.